Ενιαίο Ψηφοδέλτιο

Χριστοδουλιάς Κωνσταντίνος του Μιχαήλ

  • Υποψήφιος Σύμβουλος ΔΣΑ
  • Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο
  • MBA με κατεύθυνση τη Διαχείριση Ανθρωπίνων Πόρων

Ο Κω/νος Χριστοδουλιάς  γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978. Είναι  πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου και δραστηριοποιήθηκε συνδικαλιστικά. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος (ΜΒΑ) στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων  του A.Ε.Ι Πειραιά Τ.Τ «Διεθνής Διοικητική των  Επιχειρήσεων» με κατεύθυνση τη διαχείριση ανθρωπίνων πόρων  . Από το 2008 είναι μάχιμος δικηγόρος , ενώ από το 2017 είναι συνεταίρος στην δικηγορική εταιρεία « Γ. ΝΙΚΗΤΙΑΔΗ & Συνεργάτες» , στην οποία και εργάζεται τα τελευταία 14 χρόνια. 

Συμμετείχε στο πρώτο ιντερνετικό   δικηγορικό  ραδιόφωνο «Juria», μαζί με αρκετούς συναδέλφους, το οποίο σημείωσε μεγάλη επιτυχία. 

Έχει αναπτύξει πολυποίκιλη συνδικαλιστική δράση όλα αυτά τα χρόνια ασχολούμενος με τα θέματα τόσο στην ένωση ασκουμένων και νέων δικηγόρων , όσο και στο δικηγορικό σύλλογο, διοργανώνοντας εικονική δίκη με το “LEX-ΕΙΚΩΝ”, όσο και τα τελευταία 4 χρόνια με σημαντικότερα ως εκπρόσωπος της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων για τη διεξαγωγή των Περιφερειακών-Δημοτικών και Ευρωεκλογών το 2019 , την ενημέρωση μέσω σεμιναρίων και τη δημιουργία ειδικής ομάδας στο διαδίκτυο για το σκοπό αυτό. Ομοίως,  και στην περίοδο της πανδημίας μέσω της  σελίδας της Ολομέλειας και όχι μόνο παρείχε ενημέρωση για όλα τα καθημερινά ζητήματα.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση

Λυκαβηττού 5 (1ος όροφος), 10672, Αθήνα

Τηλέφωνα

Τηλ: 210 364 2909
Κιν: 694 554 3969

Video

Φωτογραφίες

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο