Ενιαίο Ψηφοδέλτιο

Φωτίου Θεοδώρα του Ευθυμίου

  • Υποψήφια Σύμβουλος ΔΣΑ
  • Δικηγόρος – Νομική Σύμβουλος

 

Είμαι Δικηγόρος Αθηνών, παρ΄ Εφέταις. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Πάτρα. Φοίτησα στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, το διάστημα 2009-2013 και ενεγράφην ως ασκούμενη στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών το 2013. Μαθήτευσα ως ασκούμενη δικηγόρος, ξεκινώντας από το γραφείο του διακεκριμένου ποινικολόγου Γεωργίου Καρατζογιάννη, όπου ενασχολήθηκα κυρίως με το Ποινικό Δίκαιο και στη συνέχεια και ως συνεργάτης άλλων αξιόλογων συναδέλφων. 

Σήμερα, διατηρώ δικό μου δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη περιοχή του Ζωγράφου, όπου απασχολούμαι κυρίως με το τομέα του Ποινικού και Αστικού Δικαίου. Παράλληλα, διατελώ ως νομική σύμβουλος κατασκευαστικής – επενδυτικής εταιρείας για θέματα που άπτονται του χώρου των ακινήτων. Έχω επίσης ασχοληθεί με ζητήματα απορρήτου και χρήσης προσωπικών δεδομένων στο διαδίκτυο (πολιτική απορρήτου, όρους χρήσης ηλεκτρονικού καταστήματος, συμβάσεις gdpr). 

Είμαι μαχόμενη δικηγόρος και μέλος της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων. Ομιλώ δύο γλώσσες, Αγγλικά και Γερμανικά. 

Η δικηγορία για εμένα είναι ύψιστο λειτούργημα, στόχος και πορεία ζωής. Για το λόγο αυτό, στα πλαίσια βελτίωσης της ποιότητας του λειτουργήματός μας, της δυναμικής του επαγγέλματος και της επίλυσης των καίριων ζητημάτων που αφορούν όλους τους μαχόμενους συναδέλφους και ειδικά τους νεότερους, συμμετέχω σε αυτές τις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, ως υποψήφια Σύμβουλος Δ.Σ.Α, με το συνδυασμό «Ενιαίο Ψηφοδέλτιο». Συμπορεύομαι δε, στο πλευρό του Δημήτρη Βερβεσού, ως υποψήφιου Προέδρου, πιστεύοντας με δύναμη στο έργο που ξεκίνησε τέσσερα χρόνια πριν. Θα με τιμήσει ιδιαίτερα η ψήφος σας, με την οποία θα μου δοθεί η ευκαιρία να δώσω το δικό μου αγώνα για το δικηγορικό σώμα.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση

Ιωάννου Θεολόγου 77, Ζωγράφος, Αττική, ΤΚ: 15773

Τηλέφωνα

Τηλ: 2114020101
Κιν: 698 370 1267

Φωτογραφίες

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο