Ενιαίο Ψηφοδέλτιο

Δημήτριος Γκαβέλας του Ιωάννη

  • Υποψήφιος Σύμβουλος ΔΣΑ
  • Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο
  • Αντιπρόεδρος Ένωσης Ποινικολόγων Μαχόμενων

 

Ο Δημήτρης Ι. Γκαβέλας γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα.  Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ασκεί δικηγορία (ακροατηρίου – συμβουλευτική) από το έτος 2004, έχει υπερασπιστεί υποθέσεις ποινικού – αστικού – εταιρικού Δικαίου και διατελεί νομικός σύμβουλος εταιρειών.  Έχει χειριστεί υποθέσεις που απασχόλησαν την κοινή γνώμη.  Συστηματικά λαμβάνει μέρος σε επιστημονικά συνέδρια ως εισηγητής.  Έχει εξειδίκευση στον τομέα του Ποινικού Δικαίου.

Είναι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων.  Είναι ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Ποινικολόγων Μαχόμενων Αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. Διδάσκει στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Κολλεγίου ICPS με τίτλο «εγκληματολογική Ψυχολογία» και είναι επισκέπτης Καθηγητής στο University of Central Lancashire.

Φιλοδοξεί να παρέμβει στα καθημερινά προβλήματα του δικηγορικού κόσμου με στόχο την αναβάθμιση του λειτουργήματος και τη συμπόρευσή του με τις ανάγκες ενός συνεχώς εξελισσόμενου παρόντος.  Δέσμευσή του είναι να συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις για την υπεράσπιση του δικηγόρου μέσα και έξω από τις αίθουσες των Δικαστηρίων.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση

Πατριάρχου Ιωακείμ 6, 10674, Αθήνα

Τηλέφωνα

Video

Φωτογραφίες

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο