Ενιαίο Ψηφοδέλτιο

Παπαγεωργόπουλος Ιωάννης του Φώτιου

  • Υποψήφιος Σύμβουλος ΔΣΑ
  • Δικηγόρος – Νομικός Σύμβουλος
  • LL.M Διεθνές Ευρωπαϊκό & Οικονομικό Δίκαιο

 

Ο Γιάννης Παπαγεωργόπουλος γεννήθηκε στις 05 Ιουνίου 1991 στην Αθήνα και είναι τέκνο πολύτεκνης οικογένειας. Ο πατέρας του Φώτιος Παπαγεωργόπουλος και η μητέρα του Ειρήνη Φωτιάδου είναι Δικηγόροι μέλη του  Δ.Σ.Α. 

Είναι Δικηγόρος (Παρ΄ Εφέταις) μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το έτος 2016, ιδρυτής του Δικηγορικού Γραφείου ¨ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ και Συνεργάτες¨, με έδρα στην Αθήνα, επί της  οδού Αηδόνων αριθ. 1.  Έχει  πτυχίο Νομικής Σχολής και Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών στο Διεθνές και Ευρωπαϊκό Οικονομικό Δίκαιο (L.L.M.).  

Ασκεί δικαστηριακή και συμβουλευτική δικηγορία, είναι μαχόμενος δικηγόρος με δυναμική παρουσία στα ποινικά και αστικά δικαστήρια της χώρας, και σε εξωδικαστικές ενέργειες, (υποθηκοφυλακεία-κτηματολογικά γραφεία, τραπεζικά ιδρύματα κλπ.).

Ομιλεί πολύ καλά την Αγγλική και Γαλλική Γλώσσα. Έχει πολύ καλή γνώση χειρισμού Η/Υ. Συμμετέχει διαρκώς σε προγράμματα του Δ.Σ.Α. και παρακολουθεί συνέδρια, ημερίδες, σεμινάρια για τις εξελίξεις στο χώρο του ελληνικού και κοινοτικού δικαίου. Είναι μέλος της Ένωσης Ποινικολόγων και Μαχόμενων Δικηγόρων. Επίσης είναι μέλος της ομάδας καλαθοσφαίρισης του Δ.Σ.Α με συνεχείς διακρίσεις σε πανελλήνια δικηγορικά πρωταθλήματα κατακτώντας την 1η θέση.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση

Αηδόνων 1 & Ραγκαβή (1ος όροφος), 11475, Αθήνα

Τηλέφωνα

Τηλ: 210 363 4080
Κιν: 69 77 44 9254

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο