Ενιαίο Ψηφοδέλτιο

Καραστάθη Γεωργία (Τζώρτζια) του Ιωάννη

  • Υποψήφια Σύμβουλος ΔΣΑ
  • Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω
  • Μ.Δ.Ε. Ευρωπαϊκού Δικαίου
  • τ. Γενική Γραμματέας Υπουργείου Τουρισμού

 

Η Γεωργία Καραστάθη του Ιωάννη είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από τον Σεπτέμβριο 2003.  Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.  Κατέχει δίπλωμα μεταπτυχιακών σπουδών ειδίκευσης Ευρωπαϊκού Κοινοτικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Έχει διατελέσει Γενική Γραμματέας Τουρισμού του Υπουργείου Τουρισμού.

Επίσης έχει διατελέσει ειδική συνεργάτης – νομικός σύμβουλος στο Υπουργείο Τουρισμού.

Έχει ιδρύσει και διευθύνει το δικηγορικό γραφείο με την επωνυμία «ΓΕΩΡΓΙΑ Ι. ΚΑΡΑΣΤΑΘΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ».  Διαθέτει εκτενή επαγγελματική εμπειρία και εξειδίκευση σε υποθέσεις αστικού, εμπορικού και δημοσίου δικαίου και έχει διατελέσει νομικός σύμβουλος και παραστάτης φυσικών και νομικών προσώπων του ιδιωτικού και του δημοσίου τομέα. Επιπλέον, διαθέτει σημαντική νομική εξειδίκευση στον κλάδο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και των τουριστικών φορέων, καθώς παρέχει υπηρεσίες νομικού συμβούλου σε ξενοδοχειακές και τουριστικές εταιρείες και επιχειρηματικούς ομίλους καθώς και σε τουριστικές οργανώσεις.

Είναι νομικός σύμβουλος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αστικών Συγκοινωνιών και Υπεύθυνη Κανονιστικής Συμμόρφωσης του ΠΑΣΙΑΛ & ΕΑ ΣΥΝ. Π.Ε.

Είναι κάτοχος πιστοποιητικού Προγράμματος Επιμόρφωσης για τις αρχές και πρακτικές της καλής νομοθέτησης από το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.

Έχει συμμετάσχει σε Ομάδες Εργασίας για την αξιολόγηση, αναθεώρηση και κωδικοποίηση της νομοθεσίας σε διάφορους τομείς του εθνικού δικαίου.

Έχει διδάξει εμπορικό και εργατικό δίκαιο σε δημόσιο ΙΕΚ στην ειδικότητα «Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου».

Είναι μέλος της Ένωσης Αστικολόγων, τακτικό μέλος της Επιτροπής Προστασίας Ιαματικών Φυσικών Πόρων και αναπληρωματικό μέλος της Επιτροπής Τουριστικών Λιμένων.

Έχει παράσχει αμισθί τις νομικές της υπηρεσίες και συμβουλές στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού «Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ».

Ομιλεί την αγγλική, τη γερμανική και την ιταλική γλώσσα.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση

Ραγκαβή 74 (3ος όροφος), 11475, Αθήνα

Τηλέφωνα

Τηλ: 210 64 01 430
Κιν: 697 466 6505

Φωτογραφίες

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο