Ενιαίο Ψηφοδέλτιο

Παππά Βασιλική του Νικολάου

  • Υποψήφια Σύμβουλος ΔΣΑ
  • Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο
  • Master in Services Management  
    Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Είναι Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών από το  2011. Αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και έχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Διοίκηση Υπηρεσιών του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού  Πανεπιστημίου Αθηνών (κατεύθυνση Μάρκετινγκ – Δημόσιες Σχέσεις – Επικοινωνία).

Το τρέχον ακαδημαϊκό έτος, είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Δημοσιογραφία και Νέα Μέσα» του Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Παράλληλα με τη δεκαετή άσκηση μαχόμενης δικηγορίας, παρείχε τις νομικές της υπηρεσίες ως έμμισθη Δικηγόρος στον ευρύτερο τραπεζικό τομέα και εκ της ιδιότητας της αυτής, υπήρξε επί σειρά ετών τακτικό μέλος της Νομικής Επιτροπής της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.  

Η επιμόρφωση της είναι διαρκής, λόγω της συμμετοχής της σε σεμινάρια και συνέδρια για θέματα αστικού, δικονομικού και εμπορικού δικαίου αλλά και λόγω της απόκτησης πιστοποιήσεων σε πληθώρα αντικειμένων που άπτονται του ευρύτερου χρηματοοικονομικού τομέα. Είναι μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Εμπορικολόγων. 

Γνωρίζει Αγγλικά και Ιταλικά.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλέφωνα

Κιν: 693 731 7915

Διεύθυνση

Χαρ. Τρικούπη 18 & Ακαδημίας (7ος όροφος), Τ.Κ. 10679, Αθήνα

Φωτογραφίες

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο