Ενιαίο Ψηφοδέλτιο

Μαριανάκη Άννα του Πάυλου

  • Υποψήφιος Σύμβουλος ΔΣΑ
  • Δικηγόρος – Νομική Σύμβουλος
  • Μ.Δ.Ε. Ιδιωτικού Δικαίου

Η Άννα Μαριανάκη γεννήθηκε το 1986 στα Χανιά Κρήτης και μεγάλωσε στο Ρέθυμνο. Το 2004 εισήχθη στην Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, απ’ όπου αποφοίτησε με βαθμό πτυχίου 7,388 (Λίαν Καλώς). Κατά την διάρκεια των φοιτητικών της χρόνων διετέλεσε Αντιπρόεδρος και Γραμματέας του Συλλόγου Κρητών Φοιτητών Κομοτηνής «Ο Ερωτόκριτος» και ενεργό μέλος της ΠΑΣΠ Κομοτηνής του Τμήματος Νομικής.

Το 2009 εισήχθη στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του ίδιου Πανεπιστημίου στον Τομέα Ιδιωτικού Δικαίου με κατεύθυνση το Αστικό Δικονομικό Δίκαιο, το οποίο ολοκλήρωσε με βαθμό 8,00 (Λίαν καλώς). Εξειδικεύθηκε σε θέματα του Δικαίου αναγκαστικής εκτέλεσης, Γενικών Όρων Συναλλαγών (Ν. 2251/1994), Ιατρικής Υποβοήθησης στην ανθρώπινη αναπαραγωγή, Ελαττωματικότητας διαδικαστικών πράξεων και δικαιοπραξιών και Τραπεζικού Δικαίου (Αλληλόχρεος και κοινός λογαριασμός). Η Διπλωματική της εργασία είχε θέμα «Ο Δικαστικός Συμβιβασμός ως Τρόπος Περάτωσης της Πολιτικής Δίκης».

Το 2010 ενεγράφη στο Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας ως ασκούμενη δικηγόρος ενώ το 2012 απέκτησε την ιδιότητα της δικηγόρου. Εργάσθηκε σε διάφορα δικηγορική γραφεία με αντικείμενο Γενικής Δικηγορίας, αλλά και σε μεγάλη δικηγορική εταιρία της Αθήνας, όπου απέκτησε μεγάλη δικαστηριακή εμπειρία κυρίως σε θέματα αναγκαστικής εκτέλεσης.

Από τον Απρίλιο του 2015 είναι Υπεύθυνη Νομικός στο έργο της Κτηματογράφησης της Τοπικής Κοινότητας Αυλώνα Ανατολικής Αττικής (Μελέτη Πάρνηθας) και έκτοτε ασχολείται εις βάθος με θέματα Κτηματογράφησης και Κτηματολογίου.

Το 2016 συμμετείχε στην Επιστημονική ομάδα (ως προς το τμήμα των ζητημάτων δικονομικού δικαίου) στο βιβλίο των καθηγητών Λάμπρου Κιτσαρά και Σπυρίδωνα Τσαντίνη «Συνθετικές Ασκήσεις Αστικού και Αστικού Δικονομικού Δικαίου»– Εκδόσεις Π.Ν. Σάκκουλας, 2016.

Από τον Μάρτιο του 2018 είναι Συνεργαζόμενη δικηγόρος – Εξωτερική Συνεργάτιδα στην «Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε.» στο τμήμα Περιουσίας της Υποδιεύθυνσης Περιουσίας και Φορολογίας της Διεύθυνσης Νομικών Υπηρεσιών της Τράπεζας.

Ασκεί και ελεύθερη δικηγορία απασχολούμενη κυρίως με θέματα ακινήτων, κτηματολογίου και αναγκαστικής εκτέλεσης.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλέφωνα

Κιν: 697 258 4660

Διεύθυνση

Φωτογραφίες

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο