Ενιαίο Ψηφοδέλτιο

Κουτσόλαμπρος Ανδρέας του Πέτρου

  • Υποψήφιος Σύμβουλος ΔΣΑ
  • Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο
  • Πρόεδρος της Ένωσης Εμμίσθων Δικηγόρων
  • Σύμβουλος ΔΣΑ

 

Ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος είναι δικηγόρος Αθηνών και μέλος του ΔΣ του ΔΣΑ. Είναι Πρόεδρος  της Ένωσης Εμμίσθων Δικηγόρων, Πρόεδρος της Επιτροπής Ασφαλιστικού ΔΣΑ και συντάκτης όλων των ασφαλιστικών οδηγών ΔΣΑ. Τελείωσε τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και ασκεί δικηγορία στην Αθήνα στους κλάδους του εργατικού δικαίου, του δικαίου της κοινωνικής ασφάλισης και του διοικητικού δικαίου. Έχει παραστάσεις σε όλα τα ανώτατα δικαστήρια της Χώρας και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Από το 1989 διετέλεσε Νομικός Σύμβουλος του Ταμείου Ασφάλισης Συμβολαιογράφων και από το 2008 του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολουμένων, του οποίου υπήρξε προϊστάμενος της Δ/νσης Ν.Υ. από του έτους 2012. Ήδη σήμερα είναι προϊστάμενος του Τμήματος μη Μισθωτών της ΔΝΥ του ΕΦΚΑ. Είναι επίσης Νομικός Συνεργάτης του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου. Είναι παντρεμένος, πατέρας δύο τέκνων και αθλητής ορεινής ποδηλασίας. Έχει συνεχή αρθρογραφία για ζητήματα κοινωνικής ασφάλισης και είναι συγγραφέας των βιβλίων:

“ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ”

“Η ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΤΟΝ e-ΕΦΚΑ”  Εκδόσεις ΝΒ


Έχει εκπροσωπήσει το Δικηγορικό Σώμα πολλές φορές στη Βουλή και σε Υπουργεία για ζητήματα Κοινωνικής Ασφάλισης και Εμμίσθων Δικηγόρων.

Έχει πραγματοποιήσει ομιλίες για την κοινωνική ασφάλιση των δικηγόρων και τα φλέγοντα ζητήματα σε πάνω από 30 Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας.

Έχει μετάσχει ως εισηγητής σε δεκάδες συνέδρια και επιστημονικές εκδηλώσεις.

Είναι άμισθος σύμβουλος σε θέματα κοινωνικής ασφάλισης και άλλων επιστημονικών συλλόγων.

Τέλος η μεγάλη του αγάπη είναι η ποδηλασία βουνού. 

Στοιχεία Επικοινωνίας

Διεύθυνση

Ναυάρχου Νικοδήμου 2, 10557, Αθήνα

Τηλέφωνα

Τηλ: 210 331 7194
Κιν: 697 777 5091

Video

Φωτογραφίες

Εκδόσεις

"ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ"
"Η ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΤΟΝ e-ΕΦΚΑ" Εκδόσεις ΝΒ
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο